Una quarantena de parades a la 7ª Fira de la Sal 

25/10/2023

Sota el lema “La sal i els sentits”, una quarantena de parades es donaran cita aquest diumenge a Les Avellanes en el marc de la setena edició de la Fira de la Sal. La jornada comptarà amb la presència del Salí de Priva de Vilanova de la Sal; el salí de Cambrils i el Salí de Gerri de la Sal, que seran els plats forts de la fira que es complementaran amb diverses activitats i presentacions

Fan els últims preparatius per deixar enllestida la 7ª edició de la Fira de la Sal, que se celebrarà aquest diumenge. Com cada any, la plaça Major serà l’epicentre de les activitats amb l'espai del mercat de la fira, un certamen que enguany es celebra sota el lema “La sal i els sentits”. 

 

La presentació d’un llibre, actuacions musicals o tallers seran algunes de les propostes que ompliran el programa, que comptarà amb una quarantena de paradistes. 


La jornada es complementarà amb diferents exposicions, entre les que destaca una exposició de quadres de l’Associació l’Estel de Balaguer o el recull de fotografies “Els nostres padrins”.

Ariadna Sanchez Ber