Un centenar de persones a la 5ª trobada de voluntariat

01/03/2024

El Consell Comarcal de la Noguera ha organitzat una trobada amb totes les persones i entitats que, de manera voluntària, han participat durant l’any 2023 al projecte Àgape, Aliments Solidaris de la Noguera. A la trobada hi han assistit prop d’un centenar de persones procedents de diferents punts de la comarca 

Són el prop del centenar de voluntaris que, durant l’any 2023 van participar activament al projecte Àgape, Aliments solidaris de la Noguera. Representants d’entitats, associacions o escoles, entre d’altres, són alguns dels membres que formen part d’aquest col·lectiu agrupats, principalment, a través de Càritas Parroquial i Creu Roja la Noguera. 


Els voluntaris són un puntal clau per als Serveis Socials del Consell Comarcal. De fet, ja estan treballant en noves perspectives per aquest 2024. 


La d’aquest dijous ha estat la cinquena trobada de voluntariat que s’ha celebrat, unes trobades que mostren, any rere any, la voluntat per part de la població de seguir aportant el seu granet d’arena en causes socials. 

 

Ariadna Sanchez Ber