Rave il·legal al terme municipal d’Ivars de Noguera 

05/06/2023

Centenars de persones encara participaven, avui, a la rave il·legal localitzada a l’entorn de l’embassament de Santa Anna, al terme d’Ivars de Noguera. Segons mossos d’esquadra, divendres van impedir que la instal·lessin a una zona propera al port d’Àger i dissabte van descobrir-ne el nou emplaçament

Cinc agents dels Mossos d’Esquadra van resultar ferits dissabte a la matinada quan intentaven aturar diverses persones que volien accedir a una festa rave que té lloc a l’entorn de l’embassament de Santa Anna, al terme d’Ivars de Noguera. Aquest dilluns, els mossos han muntat controls als accessos de la festa il·legal, i evitar que hi entri més gent. Tot i això, els assistents intenten buscar entrades alternatives a la via principal. 

 

Segons els Mossos, divendres al voltant de les vuit del vespre van localitzar al port d’Àger un important grup de vehicles, majoritàriament furgonetes i camions amb matrícules italianes i franceses, que tenien intenció de muntar una festa rave al Pla de les Bruixes, i ho van impedir. Dissabte a la nit la van localitzar al nou emplaçament. Per ara no se sap la durada que pot tenir la festa.

Ariadna Sanchez Ber i ACN