“Prehistart, l’art de la prehistòria a la Noguera”, nova exposició sobre la prehistòria 

14/09/2022

La nova exposició impulsada pel Museu de Suport Territorial de la Noguera, que porta per títol “Prehistart, l’art de la prehistòria a la Noguera”, vol donar a conèixer de manera integral l’art rupestre trobat a la comarca. La nova mostra es podrà visitar fins l’11 de desembre a la Capella dels Dolors de Ponts i, a partir del 2023, passarà a ser itinerant 

Donar a conèixer de manera integral l’art de la Prehistòria trobat a la comarca de la Noguera, aquest és el principal objectiu de l’exposició “Prehistart, l’art de la prehistòria a la Noguera”. Així, a través del conjunt de plafons, vídeos i objectes, la col·lecció mostra l’art rupestre que s’ha trobat a la comarca. 


Aquesta mostra, dirigida, especialment, al territori, recull, doncs, un bé cultural que ha estat declarat Patrimoni de la Humanitat per l’Unesco ja que està integrat dins el conjunt d’art rupestre l’arc mediterrani de la península Ibèrica.

 

L’exposició, instal·lada a la Capella dels Dolors de Ponts, és una iniciativa del Museu de Suport Territorial de la Noguera, i es podrà visitar fins l’11 de desembre. I, a partir del 2023, la mostra serà itinerant.

Ariadna Sanchez Ber