La pista de pumptrack de Balaguer, a punt 

15/05/2024

Balaguer ha posat en marxa, aquest matí, la nova pista de pumptrack de la ciutat. Ubicada a la zona d’Inpacsa, el nou equipament  vol donar resposta a la demanda per part de clubs de la ciutat, tot i que pretén ser, també, un espai esportiu per a l’oci familiar

És la instal·lació que forma la nova zona de pumptrack de Balaguer, un circuit creat per a bicicletes BMX i monopatins. El nou equipament vol donar resposta a la demanda per part de clubs de la ciutat, tot i que pretén ser, també, un espai esportiu per a l’oci familiar. La pista compta, actualment, amb 650m2, però no es descarta la possibilitat d’augmentar-la més endavant. 

 

A diferència dels skateparks, on l’objectiu és l’acrobàcia, en aquests espais es pretén assolir la velocitat, fet que s’aconsegueix amb els diferents ressalts que omplen la pista. 

 

D’altra banda, des del consistori també s’han dut a terme diverses actuacions de millor a l’espai de les piscines del barri del Secà. L’actuació s’ha centrat en l’arranjament de part del paviment i l’ampliació de la zona de gespa. 

Infolleida