La Montpedró Trail reuneix a 350 corredors a Ivars de Noguera

25/09/2023

La prova comptava amb 3 circuits de 29, 19 i 8 kilòmetres

Aquest diumenge 24 de setembre uns 350 corredors han disputat la setena edició de la Trail Montpedró a Ivars de Noguera. La cursa tenia 3 circuits; la Montpedró de 29 kilòmetres i 1600 metres de desnivell, la qual estava enmarcada dins del calendari de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya en la modalitat Open, La Roia de 19 kilòmetres i 900 metres de desnivell, i La Seroneta, una ruta familiar de 9 kilòmetres i 200 metres de desnivell. El dissabte 23 de setembre també es va celebrar una cursa infantil.

Els organitzadors valoraven “el bon ambient que ha hagut durant tota la jornada” i com a punt negatiu comentaven que “la participació no ha estat la que ens esperàvem”. Aquesta edició ha sigut la primera que es feia al setembre, ja que les altres edicions la prova s’havia disputat a finals de març.

En la Montpedró, el primer corredor en creuar la línea de meta ha estat Pau Torné Enrich, amb un temps de 3 hores i 26 minuts, seguit de Jordi Beneria i David Martín.

En la categoria femenina, la guanyadora ha estat Mònica Maya, amb unt emps de 3 hores i 57 minuts, seguida de Núria Noguera i Helena Frutos.

En la Roia, el primer classificat ha estat Òscar Monclús Farré, amb un temps d’1 hora i 46 minuts, seguit d’Àlex Beltran i Jordi Camats.

Pel que fa a la categoria femenina, la guanyadora ha estat Cristina Àlvarez, amb un temps de 2 hores i 7 minuts, seguida de d’Anna Jové i Núria Martorell.

Podeu consultar més informació referent a les curses en la nostra web: www.iter5.cat
Infolleida