La Montpedró suspèn la Trail a causa de les condicions meteorològiques,

30/03/2022

• Aquest any la cursa ha adoptat dues modalitats: La Roia i la Seroneta

Aquest diumenge s’ha donat per finalitzada la sisena edició de La Montpedró. La cursa ha adoptat dues modalitats aquesta edició: El circuit La Roia consta de 19k amb +900m i transcorre per camins i corriols de dificultat mitja/baixa, amb un tram d’1km de cresta ascendent equipat amb cordes fixes de dificultat mitja. I per últim, el circuit La Seroneta consta de 8k amb +200m i transcorre per camins i corriols de dificultat baixa. El recorregut es apte per a famílies amb nens petits.

Les condicions meteorològiques han causat la cancel·lació de la modalitat Trail. Els camins i obstacles no eren lo suficientment segurs per a que els corredors poguessin realitzar el circuit. Aquest matí l’organització ha pres la decisió de cancel·lar aquesta modalitat, fent que, tots els corredors participessin en la mateixa modalitat, La Roia.

La sortida de La Roia ha set a les 08:00 hores i la sortida de La Seroneta s’ha fet dos hores després, a les 10:00 hores, d’aquest diumenge, 27 de març. A les 16:00 h s’ha donat per finalitzada la prova atlètica, es dir, tots els participants que han arribat més tard, els seus temps no s’han comptabilitzat.

La cursa era oberta a tothom qui acceptava el present reglament. La cursa ha adoptat totes les mesures de seguretat contra la COVID19 per tal de poder-se dur a terme amb la màxima seguretat per a tots els participants. La mascareta ha set obligatòria en la sortida i totes les zones de pas.

En La Roia, en l’apartat masculí s’ha proclamat campió Eric Moya (DYNAFIT) amb un temps total de 01.43.08, seguit de Oscar Monclus (PEDALA.CAT) amb un temps de 01.50.24 i en el tercer lloc Eduard Solanes (PEDALA.CAT) amb un temps total de 01.51.35. En l’apartat femení Monica Malla (CLUB ESPORTIU ROCKO) s’ha proclamat campiona amb un temps total de 02.01.47, seguida Paula Mata (PEÑA GUARA) amb 02.06.20 i de Berta Gasol (ULTRA) en tercer lloc amb un temps de 02.11.57.

Podeu consultar més informació referent a les curses en la nostra web: www.iter5.cat

 

Infolleida