La Firaentitats’22 aplegarà més de 50 entitats

21/09/2022

Es fa el diumenge 25 de setembre a la plaça Mercadal de Balaguer

L'Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera a través del Pla d'Acció Comunitària Inclusiva, i amb la col·laboració de la Paeria de Balaguer, organitza la Firaentitats'22 el diumenge 25 de setembre de  les 10.00 h a les 13.30 h a la plaça Mercadal de Balaguer.

 

Aquesta fira fa més de 20 anys que se celebra a la ciutat i la finalitat és donar a conèixer el teixit associatiu de Balaguer i crear xarxa a través d'un matí de parades, activitats, tallers, demostracions, exposicions, actuacions, i jocs infantils adreçats a tota la ciutadania balaguerina i de la Noguera.

 

Aquest any destaca el Concurs Gastronòmic "Descobrint nous plats", al qual qualsevol persona pot presentar-se amb un plat cuinat. Un jurat format per diferents restauradors de Balaguer escolliran el millor plat i aquest s’oferirà a les cartes dels seus restaurants durant un temps determinat.

 

Aquest any hi participen més de 50 entitats de manera voluntària, que es distribuiran per la plaça a través de diferents espais interactius, on explicaran què fan, organitzaran activitats i tallers, i es donaran a conèixer entre elles i entre les persones que visitin la Fira.

Infolleida