La Fira-Tast del Prèssic d'Ivars reunirà uns vint productors

28/08/2023

Ivars de Noguera ha creat una comissió amb representants de les entitats locals i membres del consistori per impulsar una nova edició de la Fira-Tast del Prèssic, que aquest any es recupera després de tres anys sense celebrar-se, dos per la pandèmia i un per la poca producció i la falta d’expositors. Està previst que hi participin una vintena de productors locals i comarcals, amb una quinzena de varietats de préssec característic de la zona. Se celebrarà els dies 30 de setembre i 1 d’octubre.

També es posaran a la venda productes d’artesania i altres articles. Els visitants podran apreciar la qualitat d’aquesta varietat de préssec en degustacions amb diferents formats com gelats, torrades, melmelades i sucs, entre d’altres. El consistori va reunir aquesta setmana veïns i entitats de la localitat per decidir què fer aquest any amb la fira.

“Els veïns, productors i associacions es van mostrar molt convençuts de celebrar la fira i entre tots vam decidir apostar una altra vegada per aquest certamen”, va explicar el primer edil del municipi, Josep Magrí.

SEGRE.COM