Íker Castillo, millor jugador del Circuit de Menors en categoria infantil durant la temporada 2022

02/02/2023

El passat 27 de gener es va celebrar es va celebrar al Club Tennis Lleida la Diada Provincial de Pàdel de Lleida en la qual es van repartir els trofeus de campions i sots-campions de la Lliga Catalana 2022. Durant l'acte, la Federació Catalana de Pàdel, també va fer entrega de diferents reconeixements individuals entre els que hi havia el balaguerí Íker Castillo com a millor jugador del Circuit de Menors en categoria infantil durant la temporada 2022.

Aquest guardó és fruit del treball de molts anys i que ha culminat aquesta temporada gràcies als bons resultats en els diferents campionats que ha disputat tant a nivell català, nacional i internacional, entre els que destacarien la quarta posició al Campionat d'Espanya i un segon lloc al Campionat de Catalunya que li ha servit per ser número 1 del rànquing català 2022.

L'Íker ja ha començat una nova temporada 2023 que es preveu molt intensa i amb destacables cites padelístiques com per exemple el Campionat de Catalunya Sub15, el Campionat d'Espanya en categoria cadet i el Mundial de Menors que es podria disputar a la part final de l'any. 

Infolleida