Èxit de la 3ª (Re)vetlla Agroalimentària

18/06/2025

Una quarantena de persones han participat, aquest dimecres, a la tercera edició de la (Re)vetlla agroalimentària, una jornada que ha omplert Castell del Remei i que pretén reforçar la xarxa de professionals del territori, compartir experiències i impulsar iniciatives col·lectives que contribueixin a enfortir l’ecosistema agroalimentari local

El Castell del Remei ha estat l’escenari, aquest dimecres, de la tercera edició de la (Re)vetlla Agroalimentària, un esdeveniment que s’ha convertit en el punt de trobada entre productors i elaboradors agroalimentaris de les terres de Lleida.  Així, l’objectiu principal és reforçar la xarxa de professionals del territori, compartir experiències i impulsar iniciatives col·lectives que contribueixin a enfortir l’ecosistema agroalimentari local.


Amb caràcter participatiu i pràctic, el programa ha comptat amb múltiples activitats que han permès al participants millorar les habilitats comunicatives en la presentació de productes i projectes, així com afavorir sinergies entre la producció i la gastronomia.

 

En el marc de la trobada, s’ha presentat la nova marca “Gust de Lleida”. 

Infolleida