El torneig Escacs Tots els Nens Juguem torna a Balaguer

30/04/2024

El passat dissabte 27 Abril al matí es va tornar a celebrar a Balaguer el ja tradicional Torneig Escacs Tots els Nens Juguem, destinat a joves jugadors estiguin federats o no, l'objectiu del torneig és promocionar els escacs i iniciar als que estant començant a participar en tornejos d'Escacs.

El torneig va reunir 50 jugadors al Casal Lapallavacara de Balaguer on es van disputar 7 rondes en format ràpid a 7 minuts per jugador, la classificació es va dividir en categories segons grups d'edat federats, desde sub-08 a sub-14-16, i una categoria extra pels jugadors que encara no estant federats, de manera que també podien optar als trofeus. El format del torneig és un circuit itinerant per diferents ciutats d'arreu de Lleida (Balaguer, Pons, VAllfogona de Balaguer, Bellcaire, Mollerussa, Tiurana...), organitzat pels diferents clubs d'Escacs de cada ciutat i per l'Israel Campos, mestre d'Escacs i alma mater del torneig.

El campió absolut del torneig va ser en Biel Solana (s-14) del Club Escacs Mollerussa que va aconseguir guanyar les 7 rondes, l'escola d'Escacs del Club Escacs Balaguer va estar representada amb 9 jugadors, obtenint el millor resultat l'Arnau Tahull. La próxima parada del circuit serà a Vallfogona de Balaguer el pròxim 11 de Maig.

 

Infolleida