El projecte “Zoo il·lustrat” arriba a Balaguer 

22/09/2023

Amb l’objectiu de mostrar, a través d’una col·lecció de cinc llibres il·lustrats, la diversitat d’estils d’expressió unint lletres, música i il·lustracions, els il·lustradors Helga Ambak i Carles Ube Efe, a més a més de l’educador Ricard Tàpera, han portat el projecte “Zoo il·lustrat” aquest divendres a Balaguer. L’activitat ha format part del programa de l’Encontats 

Amb la col·laboració d’alumnes de centres educatius de Balaguer, els il·lustradors Helga Ambak i Carles Ube Efe, a més a més de l’educador Ricard Tàpera, han posat en pràctica el projecte “Zoo il·lustrat” als murs de balaguer. Així, a través d’un mural, han volgut aproximar els valors i les cançons del grup valencià als infants de la capital de la Noguera. 

 

El mural forma part del projecte “Zoo il·lustrat” en el què, a través d’una col·lecció de cinc llibres il·lustrats, es mostra la diversitat d’estils unint lletres, música i il·lustracions. 

 

La realització del nou mural ha format part, a més a més, del conjunt d’activitats organitzades en el marc de l’Encontats. 

Ariadna Sanchez Ber