El Premi de Narrativa Breu d’Artesa de Segre arriba a la 33ª edició

07/02/2023

La Biblioteca d’Artesa de Segre ha posat en marxa la 33ª edició del Premi de Narrativa Breu, un certamen totalment consolidat a la vila i que any en any aplega més participants. De fet, en l’edició del 2022 van ser prop de 300 les que es van presentar. A més a més, i coincidint amb el cicle Biblioteques amb DO, han organitzat la sisena edició del premi Fotografies amb DO 

És l’obra que l’any passat es va endur el Premi de Narrativa Breu d’Artesa de Segre, un premi que ha situat la Biblioteca d’aquesta població al mapa i es que any rere any són més, i de més punts del territori, les persones que hi participen. De fet, el Premi celebra enguany la 33ª edició.

 

Però aquest no és l’únic concurs consolidat a la Biblioteca, ja que, enguany, també es celebra la sisena edició del Concurs Fotografies amb DO, un certamen que vincula el vi i la lectura i que ha anat veient com creixia el nivell de participació d’any en any. 

 

En quant al Premi de Narrativa Breu, les obres, que han de ser en català i inèdites, es podran presentar fins el proper 17 de març.

Ariadna Sanchez Ber