Desallotjada la rave d’Ivars de Noguera

07/06/2023

Els Mossos d'Esquadra han desallotjat aquest dimecres a la tarda la festa 'rave' que des de fa uns dies es feia en un paratge d'Ivars de Noguera. La policia, amb un centenar d'efectius, ha encerclat el perímetre i ha anat identificant tots els assistents que quedaven, menys d’un centenar

Pocs minuts passades les cinc de la tarda, els Mossos d’Esquadra han iniciat les tasques per desallotjar la rave il·legal que, des de dissabte, estava activa al terme municipal d’Ivars de Noguera. La policia, amb un centenar d’efectius, ha encerclat el perímetre i han identificat els assistents que hi quedaven, que jo no arribaven al centenar. 

 

Més d’una vintena d’han rebut denúncies per consum d'alcohol i drogues. A més a més, els Mossos també han detingut un dels acusats d’agressió als Mossos d’Esquadra el passat dissabte. 

 

Les tasques de desallotjament i identificació s’han allargat durant més de dues hores, un cop identificats els feien fora del perímetre fins a arribar a un nou control d’alcoholèmia i drogues.

Ariadna Sanchez Ber