Demanen 10.000 euros a la Paeria de Balaguer

18/06/2024

És la sentència contra Lorena González per part de la comunitat de regants de la séquia del Cup per agafar aigua de boca per a la ciutat

"Balaguer no permetrà cap xantatge dels regants per l’ús de l’aigua de boca", així de contundent es va mostrar ahir LorenaGonzález, alcaldessa de Balaguer, que va dir que l’actitud de la comunitat de regants de la séquia del Cup de Menàrguens difereix "molt" de la que ha tingut amb altres equips de govern de la Paeria. A més, va dir que no sabia "si ser dona juga algun paper, però no és banal".

La primera edil va fer aquestes declaracions després que el jurat de regs de la comunitat imposés una multa de 10.000 euros a la Paeria per infraccions i per la reobertura de la presa per decret per donar subministrament a la capital. Segons va explicar González, "estem parlant de l’aigua de boca de la ciutat i no ens donen marge per treballar". Va insistir que la Paeria vetllarà per l’aigua i que els regants estan fent una pressió excessiva i són poc empàtics amb la ciutadania, segons va dir. "Demanen que Balaguer pagui una quarta part del cost de la comunitat i això no és acceptable. Hem d’estudiar-ho", va sentenciar l'alcaldessa.
Infolleida