Balaguer, capital del món medieval el proper juny amb l’Harpia 

11/05/2023

La commemoració dels 700 anys de la construcció del convent de Sant Domènec serà el tema sobre el que girarà enguany la festa medieval Harpia de Balaguer. El certamen, que tindrà lloc del 2 al 4 de juny, vol fer partícip tota la població i és per això que el programa compta amb activitats que van des de escolars fins a propostes gastronòmiques per bars i restaurants de la ciutat

El proper mes de juny Balaguer tornarà a ser la capital del món medieval amb la celebració d’una nova edició de l’Harpia. La festa, que tindrà lloc del 2 al 4 de juny, es centrarà en la commemoració dels 700 anys de la construcció del convent de Sant Domènec, tema sobre el qual també girarà la Jornada d’Estudis Rei Pere el Cerimoniós. 

 

Per tal de fer-ne partícips els centres educatius de la ciutat, la festa donarà el tret de sortida el divendres amb propostes diverses com una visita a l’Arxiu Comarcal o la visita al safareig de la Reguereta.

Per tal d’implicar els diferents sectors econòmics de la ciutat, diversos bars i restaurants han organitzat l’activitat Mossades medievals en la que el públic podrà recórrer diversos establiments i provar propostes creades per l’ocasió.

Ariadna Sanchez Ber