Arriba la 6a edició de la Caminada i Cursa Nocturna Castell del Remei

25/05/2023

Dissabte, 3 de juny, a les 21.30 hores

A les 21.30 hores del dissabte 3 de juny està prevista la sortida de la 6a edició de la Caminada i Cursa Nocturna Castell del Remei, solidària amb la Fundació Catalana de Lupus. 

La cursa consta de dues distàncies: 9,8 km caminant o corrent i 13,5 km, a partir de 14 anys, només corrent

Les inscripcions -a un preu únic de 17 euros i de 10 € per als menors de 14 anys- s’efectuen mitjançant el web www.castelledelremei.com o www.fundaciocastelldelremei.org i inclouen bossa del participant amb ampolla de vi del grup cellerer per a tots els corredors majors d’edat i samarreta oficial de la cursa per als menors, val de descompte del 10 per cent en la compra d’ampolles de vi a l’enoteca i sopar a base de graellada de llonganissa sense gluten o hamburguesa vegana amb pa (amb i sense gluten) amb oli a l’arribada, amb degustació de vins. 

El sopar, a càrrec del restaurant de la finca, també estarà a l’abast d’acompanyants i visitants al preu de 12 euros. 

L’esdeveniment -organitzat per la Fundació Castell de Remei- combina esport, salut, natura i enoturisme i compta, principalment, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Penelles i Noel Alimentària. La gestió tècnica és a càrrec de l’Associació Esportiva Ekke. 

A més de la inscripció, es pot col·laborar solidàriament amb la Fundació Catalana de Lupus adquirint el dorsal 0, fent una donació directa a l’entitat o bé comprant butlletes per al sorteig de regals entre els qual hi ha una nit per a dues persones en habitació doble al Vilosell Wine Hotel, dinar per a dues persones al Restaurant Castell del Remei, samarretes del FC Barcelona signades per les plantilles de sengles primers equips femení i masculí, peça de roba del pilot Isidre Esteve, lots de vins, visites guiades per a dues persones amb degustació de vins als cellers Castell del Remei i Tomàs Cusiné, material esportiu, lots de productes de proximitat i llibres. 

Després del tancament de la meta, es procedirà al sorteig de regals i a l’entrega de premis.  

L’entrega de dorsals, de l’obsequi i de la bossa del participant començarà a les 11.00 a la Sala Lucilla Atilia del celler Castell del Remei. 

L’enoteca del celler tancarà excepcionalment a les 21.00 hores i la terrassa del bar del restaurant romandrà oberta fins al final de l’esdeveniment. 

Infolleida