11 teatres de la demarcació de Lleida se sumen a la primera edició del “Cap Butaca Buida” amb quasi 3.000 butaques disponibles

29/02/2024

“Cap Butaca Buida” encara la seva primera edició amb el gran repte d’omplir 60.457 butaques de 145 espais escènics, entre teatres públics, privats i ateneus d’arreu de Catalunya que ofereixen al públic 176 obres en cartellera pel pròxim 16 de març, les quals es poden consultar al web capbutacabuida.cat.

Les comarques de Lleida també se sumen a aquesta iniciativa i ho fan posant a disposició del públic més de 2.900 localitats d`11 espais escènics de la demarcació. D’aquesta manera, el proper 16 de març hi haurà funcions adherides al “Cap Butaca Buida” a l’Alt Urgell, La Noguera, Les Garrigues, el Pallars Jussà, el Segrià, el Solsonès i l’Urgell.

El portaveu de Cap Butaca Buida a les comarques de Lleida, Javier Lázaro, director de la sala La Mercantil de Balaguer i membre d’ADETCA, explica que “Cap Butaca Buida serà la festa del teatre a tot Catalunya. Estic segur que el públic lleidatà omplirà les butaques de tots els teatres adherits. Per les sales i els teatres de Lleida, una iniciativa tan important i especial com CAP BUTACA BUIDA, ens ajuda a explicar el valor de l'existència d'equipaments escènics cada cop més concienciats i propers al públic a tot el territori català. Les arts escèniques, com a manifestacions de cultura, tenen un valor incalculable. El treball d'aquests teatres i sales incita l'espectador a emocionar-se, a conviure en societat, a compartir en pau i tolerància i, en definitiva, a construir una societat més feliç.”

L’espectacle “Hamlet 01” amb Enric Cambray dirigit per Sergi Belbel a La Mercantil de Balaguer; “Els contes meravellosos” de Teatre Nu, a Alpicat; “Estereotips” a Artesa de Segre i “La gata que volia canviar la història” a Alcarràs, apta per a tots els públics, juntament amb el “Heavy per a xics” a l’Auditori Municipal Enric Granados de Lleida o el clàssic de “La Senyoreta Júlia” a Arbeca, són només alguns dels espectacles adherits que esperen omplir les seves platees aquest 16 de març. Podeu trobar informació específica dels espectacles de la demarcació de Lleida al web de CAP BUTACA BUIDA aquí: https://www.capbutacabuida.cat/ca/totes-les-obres.html?ordre=RAND%28%29&filtre_categories%5B%5D=18&cf%5B2%5D%5B%5D=all&vista=bloc.
Infolleida