Pilarin Bayés, padrina de la novena edició del Gargar Festival

24/04/2024

Del 3 al 5 de maig, Penelles acollirà la novena edició del Gargar Festival. Un total de 9 artistes ompliran de vida i color els diferents emplaçaments escollits, oferint als visitants l’oportunitat de veure el seu treball en directe. Com a novetat, el Festival donarà el tret de sortida, divendres, amb el Gargar Comedy

Un total de nou artistes ompliran els murs i carrers de Penelles en el marc de la celebració de la novena edició del Gargar Festival, un certamen que comptarà amb la presència de Pilarin Bayés. De fet, serà l’encarregada d’apadrinar el festival que, d’altra banda, comptarà amb una nou mural col·laboratiu elaborat amb l’Escola Ondara de Tàrrega. 


Com una aposta nova, el Gargar donarà el tret de sortida el divendres amb tres humoristes que ompliran la programació de la novena edició del festival, que també comptarà amb diferents tallers per a tots els públics. 

 

A banda dels propis murals, també ompliran places i carrers el mercat d’artesania, diferents food trucks i un total de 12 bandes de música que tocaran cada dia del festival. 

Infolleida