Perduts 250.000 euros per rehabilitar el Molí de l'Esquerrà

17/05/2024

El projecte havia d'acabar al juny per a poder tenir l'ajuda de la Generalitat, i des de l'equip de la Paeria li donen la culpa a l'antic govern

La PaeriadeBalaguer ha perdut la subvenció de 250.000euros de la Diputació, destinada a adequar la primera i la segona planta del Molí de l’Esquerrà com a alberg. Aquesta actuació havia de permetre culminar un projecte crucial per dotar la localitat d’un servei necessari, i que tenia un pressupost total de 647.000euros. El regidor d’Urbanisme, GuifréRicart, va explicar que el termini per executar les obres expira al juny i que el concurs per dur-les a terme ha quedat desert. Ricart va lamentar la pèrdua de la subvenció, atribuint-la a una mala gestió de l’anterior equip de govern, d’ERC, encapçalat per Jordi Ignasi Vidal. "Des que es va atorgar l’ajuda el 2019, no es va fer el que s’havia de fer, perquè el 2023 no s’havia redactat ni el projecte executiu ni la licitació, per la qual cosa vam haver de treballar a contrarellotge per intentar salvar la subvenció", va dir.

Pel que fa al concurs desert, va indicar que les dues empreses interessades no van trobar el projecte viable per costos i terminis. L’alcaldessa, Lorena González, va avançar que la Paeria estudiarà alternatives perquè l’alberg es faci realitat.

Més informació -> Clica aquí
Infolleida