Montgai participa a una prova pilot de teleassistència

26/01/2024

Montgai és un dels municipis on es desenvoluparà la prova pilot de teleassistència, durant tres mesos, en la que es cediran 10 dispositius de polsera i atenció personalitzada a través d’un call center. El sistema ofereix atencions i prestacions que el fan especialment avinent per a la gent gran del món rural 

És una de les 10 polseres que es cediran de manera gratuïta al municipi de Montgai en el marc de la prova pilot de teleassistència que s’iniciarà al municipi. En concret, aquest sistema ofereix diverses novetats, com la cobertura 24 hores, la geolocalització i la monitorització de les constants vitals. Unes eines que busquen millorar la qualitat de vida de la gent gran. 

 

La prova, que es durà a terme durant un període de tres mesos i a partir d’aleshores se’n valorarà el funcionament, ha estat molt ben rebuda al municipi on, asseguren, és molt important rebre recursos d’aquest tipus. 

 

La intenció del promotors del projecte, és posar el sistema de teleassistència a disposició de tots els municipis un cop feta la prova pilot. 

Ariadna Sanchez Ber