L’Orquestra Infantil de la Julià Carbonell visita Granyena de Segarra, Les Avellanes i Solsona

09/05/2024

La nova fornada de l’OITL (Orquestra Infantil Julià Carbonell de les Terres de Lleida) recorrerà diferents poblacions lleidatanes els propers dies:


El dissabte, 11 de maig, els veïns i veïnes de Granyena de Segarra tindran l’oportunitat de gaudir dels assajos matinals de l’Orquestra que es faran al Local Social.


El dia següent, diumenge 12 de maig, l’OITL assajarà i oferirà el seu primer concert al Monestir de les Avellanes. L’actuació tindrà lloc a les 12,30 hores. Una gran oportunitat per viure en rigorós directe dels nous talents de la música lleidatana.


I encara tindrem una nova possibilitat de veure en directe aquests alumnes de casa nostra més avantatjats de la música simfònica. Serà concretament el diumenge, 19 de maig, a les 12 del matí al Teatre Comarcal de Solsona.


En aquesta convocatòria de 2024, hi participen a l’OITL 52 joves estudiants arribats des de diversos punts de la geografia lleidatana i el programa del concert porta el suggerent títol “la Terra, el cinema i la tradició”.

L’OITL està dirigida pel director, pianista i compositor Jordi Castellà i la plantilla està formada pels instruments habituals d’una orquestra simfònica (violí, viola, violoncel, contrabaix, flauta travessera, oboè, clarinet, fagot, trompa, trompeta, trombó, tuba, percussió, arpa) i altres instruments acústics (saxo, flauta de bec, guitarra clàssica, acordió).

El programa de “la Terra, el cinema i la tradició” està conformat per obres molt conegudes de pel·lícules populars com Harry Potter, Missió Impossible, etc. Obres que pertanyen a autors com Williams, Clayton, Day, Bernotas, Stanridge o de clàssics com Beethoven.


Aquesta iniciativa té el suport de la Diputació de Lleida i de l'Institut d’Estudis Ilerdencs amb l'Ajuntament de Castellserà, l'Ajuntament d'Ivars d'Urgell, l'Ajuntament de Granyena de Segarra, l'Ajuntament de Solsona i el Monestir de les Avellanes. Compta amb la col·laboració d'ICG i el patrocini de Serveis Roselló.
Infolleida