La sequera marca el turisme a la Noguera

04/09/2023

Punts de la Noguera, com Àger, han vist una davallada important de turisme aquest estiu a causa de la manca d’aigua als diferents embassaments. Altres punts de la Noguera, però, han mantingut les xifres dels darrers anys. Una de les apostes de la comarca que més ha augmentat aquest estiu, ha estat la marca starlight 

La manca d’aigua als diferents embassaments i, sobretot, al Congost de Mont Rebei ha suposat una davallada turística a la Noguera. Municipis com Àger, on les empreses d’esports d’aventura tenien una alta ocupació, han hagut de desplaçar la seva activitat a altres embassaments o, fins i tot, tancar les portes. 

 

Altres punts de la comarca, en canvi, han mantingut les xifres en un any on també s’ha donat més protagonisme a la marca starlight. 

 

A falta, doncs, de xifres definitives, tot apunta que la Noguera tancarà un estiu amb una davallada turística. Cal tenir en compte, però, que els darrers anys les xifres havien augmentat molt tenint en compte que, a causa de la pandèmia, es van reduir els viatges a l’estranger. 

Ariadna Sanchez Ber