El Parc Astronòmic adapta les visites per gaudir dels Perseids 

11/08/2023

L’estiu és un moment perfecte per poder contemplar el cel de nit, les temperatures són agradables i, en condicions adequades, es poden veure moltes estrelles, fins i tot la Via Làctia. Un dels espectacles astronòmics més esperats de l’estiu, però, són els Perseids, la pluja d’estels més famosa, que té lloc entre el 12 i el 15 d’agost. Al Parc Astronòmic ja ho tenen tot a punt per poder observar aquest fenomen en un dels millors cels  

Les nits de dissabte i diumenge seran les millors nits per poder veure la pluja de meteors dels Perseids. Serà llavors quan es registrarà el punt àlgid d’aquest fenomen, també conegut com a Llàgrimes de Sant Llorenç. Amb l’inici gairebé d’una lluna nova, que serà el dia 16 d’agost, i els núvols sense intenció de fer gaire la guitza, tot apunta que enguany aquest fenomen es podrà veure de manera magnífica. 

 

Però on i  en quina part del cel podrem veure la pluja d’estels? 

 

De fet, des del Parc Astronòmic han adaptat les seves visites per tal de poder gaudir de les Llàgrimes de Sant Llorenç en un dels millors cels, el del Montsec. 

Ariadna Sanchez Ber