Creen el Campus d’Arqueologia UAB Vall d’Àger 

26/10/2022

L’Ajuntament d’Àger i la Universitat Autònoma de Barcelona han signat un conveni de col·laboració per crear el Campus d’Arqueologia UAB Vall d’Àger. L’acord tindrà una durada mínima de quatre anys, i permetrà la realització de pràctiques als diferents jaciments arqueològics de la vall d’Àger 

Amb l’objectiu de crear el Campus d’Arqueologia UAB Vall d’Àger, l’Ajuntament d’Àger ha signat un conveni de col·laboració amb la Universitat Autònoma de Barcelona que permetrà la docència de camp de graus, màsters i doctorats impartits per la UAB en l’àmbit d’arqueologia. L’acord tindrà una durada de quatre anys, i serà prorrogable fins als vuit. 

 

En concret, la col·laboració consistirà en la realització de les pràctiques principalment al jaciment arqueològic de Santa Coloma tot i que, a causa de la gran riquesa arqueològica de la Vall d’Àger, no es descarta que també es duguin a terme a altres jaciments. 

 

Per fer un seguiment del campus, es crearà un grup de treball format per dos representants de l’Ajuntament d’Àger i dos de la UAB, i vetllarà pel compliment del conveni.

Ariadna Sanchez Ber