Vilanova de Meià torna a licitar el pavelló després d'un intent fallit

13/12/2022

L’ajuntament de Vilanova de Meià haurà de tornar a licitar les obres de la segona fase del nou pavelló municipal després de quedar desert el primer concurs, que es va licitar amb un pressupost de 361.197 euros. L’alcalde, Xavier Terré, va assenyalar que el consistori ha hagut d’augmentar al voltant d’un 30% el pressupost i tornar a licitar les obres. La segona fase d’aquest equipament correspon a l’estructura dels pilars i la construcció d’una estructura metàl·lica, a banda de la coberta i la façana amb xapa perforada.

Terré va afegir que actualment només està construït el paviment de la pista i part dels pilars. Ara per ara, el municipi només disposa d’una sala al Casal Social, una pista oberta a la qual és difícil accedir, les instal·lacions del camp de futbol i pistes de pàdel. Precisament, el nou pavelló multiesportiu està ubicat al costat de les pistes de pàdel.

Terré va afegir que el consistori ha aconseguit una nova ajuda de la Diputació per afrontar l’increment de preus d’aquest nou equipament multifuncional.

SEGRE.COM