Torna la Fira de la Perdiu

10/11/2022

El proper diumenge, Vilanova de Meià tornarà a ser escenari d’una de les fires més antigues de Catalunya, la Fira de la Perdiu. La jornada comptarà amb més de vint parades de perdius, així com amb productes artesanals i de proximitat. Des de la vila esperen mantenir les xifres de visitants respecte l’any passat, quan es van superar les 12.000 persones 

Perdius, perdigons, faisans…. Són algunes de les aus que es podran trobar el proper diumenge a una nova eidicó de la Fira de la Perdiu de Vilanova de Meià. El certamen torna enguany a la plena normalitat, amb parades de productes del camp, alimentaris i artesanals, en una jornada on també es presentarà la nova gegantina de la vila. 

 

Cal tenir en compte que aquesta és una Fira centenària, que, any rere any, aplega més visitants. De fet, en l’anterior edició es van superar les 12.000 persones. 

 

Activitats i tallers per al públic més jove, grallers o el concurs de perdius són, també, algunes de les propostes que els visitants podran gaudir a la fira.

Ariadna Sanchez Ber