Quatre salins a la 6ª Fira de la Sal de Les Avellanes i Santa Linya

24/10/2022

Tres salines de les comarques de Lleida i una d’Osca participaran, el proper diumenge, a la sisena edició de la Fira de la Sal, una jornada que, sota el títol “Sal Music”, vincula, enguany, la música i la sal. Més d’una trentena de parades ompliran els carrers de la vila en un certamen on també hi haurà espai per les exposicions i les activitats infantils 

El proper diumenge, 30 d’octubre, els carrers de Les Avellanes es tornaran a omplir en motiu de la sisena edició de la Fira de la Sal, una proposta que, enguany, porta per títol Sal Music. Així, aquest certamen vincularà en aquesta edició la música i la sal, amb la participació de quatre salins catalans.

 

La jornada comptarà amb una trentena de parades de productes agroalimentaris locals i de proximitat, així com amb un tast de sal, activitats infantils i actuacions musicals. 

 

Els visitants podran visitar, també, diferents exposicions així com les troballes arqueològiques que han resultat dels treballs realitzats a la Cova Gran de Santa Linya.

Ariadna Sanchez Ber