Quatre detinguts per l'assassinat del jove que van trobar semienterrat a Albesa

20/10/2022

El jove, de 22 anys, va ser trobat al costat del riu Noguera Ribagorçana en avançat estat de descomposició. Fins mesos més tard no es va poder identificar la víctima ni les causes de la mort

Els Mossos d'Esquadra han detingut a quatre persones per l'assassinat de Nosa Richard, el jove que va ser trobat semienterrat i en estat de descomposició al costat del riu Noguera Ribagorçana a Albesa, segons ha pogut saber SEGRE

La detenció de les quatre persones es va produir aquest dimarts i aquest dijous passaran a disposició judicial al jutjat de Balaguer. 

Nosa Richard, de 22 anys i veí de Lleida, va ser trobat semienterrat en una zona pròxima al Noguera Ribagorçana al seu pas per Albesa, el passat 14 d'octubre del 2021. En un primer moment no es va poder identificar a causa del seu avançat estat de descomposició, ni tampoc les causes de la mort. Segons les primeres investigacions portaria enterrat entre sis mesos i un any. Mesos més tard es va poder identificar l'home gràcies a proves genètiques, com també la causa de la mort, que s'apuntava que hauria sigut violenta i d'un cop al cap. 

A mitjans del juliol d'enguany, els amics i familiars de Nosa Richard es manifestaven per demanar que s'aclarissin les causes de la mort i no s'oblidés el cas. Quinze dies més tard repetirien la mateixa concentració per demanar justícia per Richard. Kelly Isaiah, cantant de Koers i familiar de la víctima, encapçalava la protesta. 

SEGRE.COM