Premis “Torredemaó” en reconeixement a les dones de Torrelameu

09/03/2017

L’Ajuntament de Torrelameu homenatja amb el premi “Torredemaó” diferents veïnes de la població per la seva trajectòria, així com a la psicòloga Judit March i a la periodista Empar Moliner

En motiu del Dia Internacional de la Dona, l’ajuntament de Torrelameu guardona amb el premi “Torredemaó” diferents dones de la vil·la, en reconeixement a tota la trajectòria invisible i no reconeguda de manera remunerada del seu treball.

En l’acte s’ha homenatjat un total de 8 veïnes de la població, nascudes entre el 1936 i el 1939, època en la que el paper de la dona era molt complicat. D’altra banda, s’ha atorgat també el premi “Torredemaó” a Judit March, psicòloga i recent guardonada amb els Premis Doctoralia. Així com a Empar Moliner, periodista i escriptora, tot i que no ha pogut assistir a l’acte per motius laborals.

L’acte ha rebut també el suport del Sindicat de Dones d’Unió de Pagesos, el Sindicat de la Unió General de Treballadors, Comissions Obreres de Catalunya i l’Associació de Dones Periodistes de Catalunya.

Ariadna Sánchez