Música moderna a la Cova Gran de Santa Linya

04/09/2022

La Cova Gran de Santa Linya va ser l’insòlit escenari que va acollir ahir l’onzena edició del concert de música moderna. Les balaguerines Marina Angerri (veu) i Marta Mesalles, al piano, van ser les protagonistes d’un concert al qual va assistir la consellera de Cultura, Natàlia Garriga. A més, la consellera va aprofitar la jornada per visitar altres punts de la comarca de la Noguera.

En primer lloc va ser al monestir de Santa Maria de Bellpuig de les Avellanes. Després de conèixer aquesta antiga abadia construïda entre 1166 i 1187 i ubicada al terme municipal d’Os de Balaguer, la consellera es va desplaçar fins al nucli de Tartareu. Allà va visitar el Centre de Dinamització del Patrimoni Històric, Natural i Rural de Tartareu.

Ubicat a l’edifici de les antigues escoles, és un projecte de dinamització del territori per valorar el patrimoni històric i arqueològic del municipi de les Avellanes i Santa Linya, que allotja jaciments de diverses èpoques de la humanitat: els orígens de la terra, la prehistòria i l’època andalusina i moderna.

SEGRE.COM