Millora la seguretat a Balaguer 

17/01/2023

Al llarg de l’any 2022, a Balaguer es van decomissar un total de 20 navalles i 9 instruments que tenien la capacitat de ferir algú. Així ho han comunicat els cossos de seguretat de la capital de la Noguera després d’una reunió de treball aquest dilluns. Així, tenint en compte el balanç positiu que se’n fa, la Paeria de Balaguer aposta per seguir treballant des de la vessant de la prevenció, incrementat la presència policial allà on es requereixi 

El treball conjunt entre Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Balaguer ha permès millorar la seguretat a la capital de la Noguera. L’augment dels controls i la detecció de persones que condueixen sota l’efecte de l’alcohol i drogues ha permès reduir el nombre de sinistres. De fet, a Balaguer s’han decomissat durant el 2022, 20 navalles i 9 instruments que tenien la capacitat de poder ferir algú.

 

Així, des de la Paeria de Balaguer s’aposta per seguir treballant des de la vessant de prevenció, incrementant la pressió policial en aquelles zones i hores que es requereixi. 

 

Així, també han remarcat que els episodis d’inseguretat no són exclusius de la ciutat, sinó que és una problemàtica estesa a tot el territori.

Ariadna Sanchez Ber