Les Aules de Formació de la Noguera 2023-2024, en 12 municipis de la comarca

13/09/2023

L’edició passada hi va haver gairebé 600 inscripcions

Durant aquest mes d’octubre comencen les Aules de Formació de la Noguera 2023-2024, en un total de 12 municipis, 3 més que l’edició del curs passat: Algerri, Ivars de Noguera i Penelles se sumen a l’activitat cultural de les xerrades sobre temes diversos organitzades per l’Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera.

 

El curs passat es va arribar a gairebé 600 inscripcions, xifra que s’espera superar atès l’augment de pobles participants. Conserven l’horari de tarda, a partir de les 17.30 h, i també la periodicitat d’un dia al mes, llevat de Balaguer que es fan un dia a la setmana.

 

Aquest any, totes les aules s’inauguraran amb una xerrada sobre la vida de Joan Oró i Florensa, amb motiu del seu centenari, científic lleidatà molt vinculat a la Noguera per la seva implicació amb el Parc Astronòmic Montsec. La sessió anirà a càrrec de Joan Oró i Trilla, director de la Fundació Joan Oró, i Josep Mallol, astrònom i matemàtic.

 

La primera sessió de cadascuna de les 12 Aules de Formació s’ha programat segons el calendari següent:

 

- dilluns 2 d'octubre a Bellcaire d’Urgell,

- dimarts 3 d’octubre a Térmens,

- dimecres 4 d’octubre a Balaguer,

- dijous 5 d’octubre a Penelles,

- dilluns 9 d’octubre a Albesa,

- dimarts 10 d’octubre a Menàrguens,

- dilluns 16 d’octubre a Camarasa,

- dimarts 17 d’octubre a Vallfogona de Balaguer,

- dijous 19 d’octubre a Algerri,

- dilluns 23 d’octubre a Artesa de Segre,

- dimarts 24 d’octubre a Ponts,

- dijous 26 d’octubre a Ivars de Noguera.

 

Per inscriure’s a les aules de cada poble, cal posar-se en contacte amb el representant del casal d’avis i fer-hi el pagament. A les de Balaguer, s’ha de pagar per transferència bancària o bé el mateix dia de la inauguració pagar als responsables de les aules.

Per a qualsevol dubte o qüestió, cal telefonar  al Consell Comarcal de la Noguera (973 448 933 - ext1) i preguntar per Àurea Camacho.

 

Aquesta activitat de l’Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera es va consolidant any rere any, amb un nombre de participants creixent. Davant aquestes bones dades i la bona valoració per part dels assistents, des del Consell Comarcal hi ha la voluntat de poder programar aquesta activitat a més pobles de la Noguera.

Infolleida