Juanma Fernandez i Eva Ledesma campions dels 10 kilòmetres i Javier Castells i Antonia Argiles campions dels 5 kilòmetres de la Cursa de la Cordera d’Albesa

05/09/2022

La participació ha superat les 150 persones inscrites en totes les modalitats

Aquest diumenge,4 de setembre s’ha donat per finalitzada la Cursa de la Cordera, 43è Memorial Josep Fontanet, en la prova atlètica s’han trobar les distàncies de 5 i 10 kilòmetres, així també la caminada de 5 kilòmetres.

 

La cursa va ser una prova atlètica amb cronometratge per part d’Iter5, per altra banda, la caminada era una prova popular i no era competitiva.

 

La sortida i l’arribada s’han efectuat des del camp municipal de futbol i comptaran també amb competició pels més joves. Així es celebraran curses de 2 i 1 kilòmetres, per a les categories de 12 a 15 anys i de 10 a 11 anys, respectivament, a més de les distàncies més curtes per als més joves.

 

Com ja es habitual en la cursa, els premis pels guanyadors en les categories absolutes serà un corder preparat per cuinar, mantenint la tradició amb la que va començar aquesta competició, tot i que anys enrere es lliura el corder viu.

 

En la Cursa de 10KM, en l’apartat masculí s’ha proclamat campió l’independent Juanma Fernandez amb un temps total de 41.19, seguit de Roc Bosch (GEA ALBESA) amb un temps de 42.27 i en el tercer lloc Marc Feliu (RUNNING BLAU PETEN) amb un temps total de 42.52. En l’apartat femení Eva Ledesma (TRI-4.40) s’ha proclamat campiona amb un temps total de 43.49, seguida de Raki Garsaball (CLOS PONS THAI RUNNERS) amb 46.03 i d’Aïda Tugues (XUXURRAS TEAM) en tercer lloc amb un temps de 48.04.

 

En la Cursa de 5KM, en l’apartat masculí s’ha proclamat campió l’independent Javier Castells amb un temps total de 18.13, seguit de Cesc Parramona (SPEED REPUBLIK) amb un temps de 18.53 i en el tercer lloc l’independent Manel Jounou amb un temps total de 19.56. En l’apartat femení Antonia Argiles (CLOS PONS THAI RUNNERS) s’ha proclamat campiona amb un temps total de 23.18, seguida de Adriana Vilalta (CLOS PONS THAI RUNNERS) amb 24.59 i de Gemma Godia (CLOS PONS THAI RUNNERS) en tercer lloc amb un temps de 27.04.

 

Podeu consultar més informació referent a les curses en la nostra web: www.iter5.cat

 

Propera Cita Atlètica

 

La Lliga Ponent te preparada la següent competició, el diumenge vinent, 11 de setembre. La prova és la 36a Cursa de la Diada Vila de Térmens.

 

En la nostra pàgina web podreu trobar totes les inscripcions obertes.

 

Infolleida