Fira Q dedicarà un espai als animals de companyia

17/04/2024

El sector del Comerç i Serveis de Fira Q serà, un any més, un dels espais amb més protagonisme i presència durant l’esdeveniment.

En aquesta edició, a banda de les empreses dedicades al comerç i els serveis, Fira Q incorpora un espai dedicat als animals de companyia. En aquest hi haurà empreses dedicades amb el món de les mascotes, i on s’hi faran també xerrades per part de professionals o demostracions de productes específics. En aquest sentit, enguany es podrà accedir al pavelló firal amb els animals de companyia, tot i que respectant unes normes bàsiques de civisme i responsabilitat.

D’altra banda, a l’exterior del pavelló s’instal·larà un parc caní amb elements agility, per tal que gaudeixin d’un espai propi amb els seus tutors i tutores, i on l’Associació d’animals Aglà ha organitzat una campanya d’adopció, a través de l’activitat ‘Passejada cap a una nova llar’. En aquest sentit, hi haurà també professionals de l’ensinistrament que aconsellaran sobre comportament i benestar, amb pautes de conducta i d’habilitat.

Durant els dos dies de Fira Q, les empreses presentaran els seus productes i serveis a través de demostracions, xerrades o altres propostes. La voluntat és que el recinte esdevingui un espai actiu, amb múltiples activitats que promoguin les empreses del territori.   

Infolleida