Famílies rehabiliten el pati del col·legi de Bellcaire

16/03/2023

Reparar una tanca del pati infantil, pintar i adequar una caseta de fusta, crear una zona chill-out per llegir o descansar i instal·lar una taula musical feta amb palets de fusta. Aquestes van ser algunes de les tasques que, el cap de setmana passat, van realitzar de manera voluntària una vintena de famílies d’alumnes, escolars i docents de l’escola Bonavista de Bellcaire d’Urgell. Va ser una jornada de treball amb el nom de Bricoescola, organitzada per l’associació de famílies d’alumnes (AFA) en col·laboració amb el col·legi per dignificar el pati.

Neus Garcia, membre de l’entitat, va apuntar que abans de la pandèmia les famílies ja van col·laborar a millorar aquest espai, perquè els escolars gaudissin dels seus moments de lleure i de les activitats extraescolars. “Ha quedat un pati gairebé nou que podran disfrutar els nens”, va dir. Famílies i escolars es van aplicar a fons durant la jornada en aquest equipament, que s’ha anat deteriorant pel pas del temps sense fer “grans obres” per mantenir-lo.

“Tots hem aportat les nostres ganes per contribuir a nous jocs i mobiliari elaborat amb fustes i materials reciclats”, va dir. L’AFA va oferir als col·laboradors un refrigeri.

SEGRE.COM