El petit comerç s’adapta al Black Friday

22/11/2022

A les portes de la campanya de Nadal, molts comerços d’han unit a la campanya de Black Friday que tindrà lloc aquest divendres. Des del petit comerç, però, apunten que prefereixen fer descomptes al llarg de l’any, enlloc de sumar-se a aquesta campanya 

Ja fa uns anys que la campanya del Black Friday va arribar a Catalunya i, any rere any, han estat més els comerços que s’hi han anat sumant. Però i el petit comerç? Algunes botigues prefereixen oferir descomptes al llarg de l’any als seus clients, mentre que d’altres també s’han sumat a la campanya. 

 


De fet, els comerços es troben a les portes de la campanya de Nadal, una campanya que comença més tard que altres anys per les altes temperatures viscudes fins ara. Des de l’Associació del Centre Històric la preveuen amb bons ulls si bé destaquen la importància de portar a terme campanyes per cridar als consumidors.

 

Així, des del petit comerç fan una crida al consumidor a apostar pel comerç de proximitat i destaquen la importància que tenen pel teixit empresarial de les ciutats.

Ariadna Sanchez Ber