“Dones Diverses”, un projecte per visibilitzar la realitat de diferents dones 

20/03/2023

Per tal visibilitzar i oferir referents de dones amb perfils, orígens i cultures diversos, el Consell Comarcal de la Noguera ha posat el marxa el projecte “Dones Diverses”. Un conjunt de xerrades o la publicació de la revista “De gran vull ser com ella”, són algunes de les propostes del programa de la campanya

Sota el títol Dones Diverses, el Consell Comarcal de la Noguera ha iniciat un conjunt d’activitats que tenen com a principal objectiu visibilitzar i oferir referents de dones, amb perfils, orígens i cultures diversos. Unes jornades que són molt importants per donar a conèixer les diferents realitats. 

 

Així, en clau de primera persona, les convidades mostren la seva visió i experiència vital del què representa o comporta ser dona en la societat actual, i poder ser, així, model de referència per a les dones de la comarca, trencant estereotips i rols de gènere racistes. 

 

Una de les altres activitats de la campanya ha estat la publicació de la revista “De gran vull ser com ella”, que treballa l’empoderament femení.

Ariadna Sanchez Ber