Balaguer commemora el 125è aniversari del naixement de Josep Carner-Ribalta

13/03/2023

Per tal de commemorar el 125è aniversari del naixement de Josep Carner-Ribalta, Balaguer ha organitzat diferents propostes. Entre elles s’hi troba la instal·lació de vuit escultures, de bronze i en petit format, que representaran les fades creades per l’autor al llibre “Les Fades de Montmur”

Amb la instal·lació de vuit escultures de bronze de petit format en diferents indrets de la part baixa del centre històric, Balaguer donarà el tret de sortida als actes de commemoració del 125è aniversari del naixement de Josep Carner-Ribalta. Les vuit escultures representaran del fades creades per l’autor al llibre “Les Fades de Montmur”. 


De fet, en el marc de la commemoració també es farà una reedició del llibre de l’any 1973, una obra que inclourà fotografies de les escultures.

 

Però aquest no serà l’únic acte cultural que omplirà la ciutat aquest any, sinó que el proper 26 de març, l’Orfeó balaguerí oferirà un concert de música catalana, amb composicions d’autors del segle XX i XXI, per donar la benvinguda a la primavera.

Ariadna Sanchez Ber