Societat
3a (RE)Vetlla Agroalimentària de les Terres de Lleida
El proper dimecres 18 de juny de 2025, de 9.30 h a 14.00 h, el Castell del Remei (Penelles) acollirà una nova edició de la jornada (RE)Vetlla Agroalimentària, una trobada concebuda com a espai d’inspiració, intercanvi i connexió per als productors i elaboradors agroalimentaris de les Terres de Lleida.
Amb aquesta tercera edició la jornada es consolida com una cita clau per al sector agroalimentari de Ponent. L’objectiu principal és reforçar la xarxa de professionals del territori, compartir experiències i impulsar iniciatives col·lectives que contribueixin a enfortir l’ecosistema agroalimentari local.
La trobada s’adreça especialment a productors i elaboradors locals i tindrà un caràcter participatiu i pràctic. El programa inclou la presentació de projectes, la descoberta de noves iniciatives i dinàmiques orientades a millorar la comunicació i la presència del sector en esdeveniments i fires especialitzades.
Programa de la jornada:
- 09.30 h – (RE)trobem-nos!
Espai inicial de benvinguda i connexió entre participants. - 10.00 h – Descobreix “Gust de Lleida”
Presentació oficial de la nova marca de la Diputació de Lleida per visibilitzar la riquesa agroalimentària del territori. - 10.30 h – Presenta’t i convenç en 5 minuts
Taller pràctic d’elevator pitch per millorar les habilitats comunicatives en la presentació de productes i projectes. - 11.30 h – Itineraris i una possible trobada entre el sector productiu i la restauració
Espai de reflexió col·lectiva i generació de propostes per afavorir sinergies entre la producció i la gastronomia. - 12.30 h – El plat final!
Cloenda i visita al Castell del Remei.
Aquesta iniciativa forma part dels esforços compartits entre diversos agents i entitats del territori per crear espais de trobada que vagin més enllà del dia a dia, fomentant la col·laboració, la innovació i la identitat local.
La participació a la jornada és gratuïta, però cal inscriure-s’hi prèviament a través del següent formulari: https://tuit.cat/6c8SH
La (RE)VEtlla està organitzada pels tres grups d’acció local de la vegueria de Ponent (Associació Leader de Ponent, Consorci Leader per al Desenvolupament de la Catalunya Central i Consorci GAL Noguera Segrià Nord), Gustum, els sis consells comarcals de la vegueria (Urgell, Pla d’Urgell, la Segarra, les Garrigues, el Segrià i la Noguera) i la marca agroalimentària Gust de Lleida.
L’activitat compta amb el finançament del Consell Comarcal de la Noguera, el Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, Caixabank i Terra d’Oportunitats, la Generalitat de Catalunya en el marc del PEPAC 2023-2027, i el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) mitjançant els Programes de suport al desenvolupament local.