Lorena González s'ha convertit aquest dissabte al migdia amb la primera alcaldessa de la història a la ciutat de Balaguer

17/06/2023

D'aquesta manera González relleva a Jordi Ignasi Vidal, Paer en cap de la ciutat els darrer vuit anys

Lorena González es converteix en la primera Paera en Cap de Balaguer. La candidata del Partit Socialista ha estat escollida amb 10 vots, els 6 dels edils socialistes, tres dels regidors de Treballem per Balaguer amb qui formaran equip de govern i un del regidor de Balaguer Ara Sí Joan Joan Pla Les altres candidatures; la de Junts, amb Gemma Trilla al capdavant i la del Paer sortint d'Esquerra, Jordi Ignasi Vidal, han obtingut 3 regidors cada una. L'escrutini també ha comptabilitzat un vot nul presumiblement de la regidora de la CUP. Un cop investida, la nova Paera en Cap de la ciutat, s'ha compromès a treballar per tots els balaguerins amb la neteja de la ciutat, l'ampliació del polígon, la promoció del comerç de proximitat i del patrimoni històric de la ciutat o la millora de les connexions amb Lleida o del mercat setmanal com a eixos principals de la seva tasca de govern.

González també ha explicat la voluntat de renunciar al càrrec de senadora que ostentava per assignació des de l'any 2021. Els portaveus dels grups de l'oposició així com el de Treballem per Balaguer, que formaran part de l'equip de govern, han desitjat sort a la nova cap de l'executiu de la paeria de Balaguer.

D'aquesta manera el partit socialista recupera l'alcaldia de la capital de la Noguera dotze anys després de l'últim mandat amb l'històric del partit Miquel Aguilar i Barril al capdavant de l'executiu. Des d'aquest dissabte Lorena González agafa el relleu de Jordi Ignasi Vidal Paer en cap de Balaguer durant els darrers vuit anys.
Balaguer TV