ERC Balaguer renova l'executiva amb Kevin Bruque com a nou president

22/03/2024

L’Assemblea extraordinària d'Esquerra Republicana de Catalunya a Balaguer ha anunciat la renovació de la seva executiva, que ha estat escollida per als pròxims quatre anys.

 

Avui a les 20:00 h, l'Assemblea extraordinària d'Esquerra Republicana de Catalunya a Balaguer ha anunciat la renovació de la seva executiva. Kevin Bruque ha estat elegit com a nou president, prenent el relleu a Ignasi Tejedor per liderar el partit al municipi.

 

Acompanyant a Bruque, l'executiva comptarà amb Ester Guarné com a secretària d'organització, amb Albert Morelló al capdavant de finances, Amàlia Castellarnau assumirà el rol de secretària de política municipal, Laura Corsà dirigirà la secretaria de Feminismes, i Xavier Salvia serà el nou secretari d’Imatge i Comunicació. L’executiva local estarà complementada pel Portaveu del Grup municipal d’ERC a la Paeria i el representant del Jovent Republicà, que són membres nats de l’executiva.

Aquesta renovació s'espera que aporti noves perspectives i energies al partit, reforçant la seva presència i influència a Balaguer. Amb aquest equip renovat, ERC continua compromesa amb els seus valors i objectius, treballant per aconseguir un futur millor per a la ciutadania balaguerina i el seu progrés.

 

Bruque, que ha estat escollit de forma unànime per l’Assemblea, ha reiterat “la necessitat de tenir una Esquerra forta i arrelada al municipi, amb agenda pròpia i que pugui vetllar pel conjunt de la societat balaguerina”.

 

A l’Assemblea local hi ha pogut assistir el President d’ERC a la Federació de Lleida, Carles Comes, que ha recolzat i animat la candidatura a seguir amb la feina feta.

Infolleida