El nou equip de govern de la Paeria de Balaguer es posa en marxa

27/06/2023

Una de les primeres tasques que ha dut a terme el nou govern de la Paeria de Balaguer ha estat el desmuntatge d’un parc de gronxadors del barri del Firal, el qual estava en mal estat i que caldrà substituir per un de nou. Per a fer-ho, es consultarà al veïnat sobre quines són les necessitats d’esbarjo dels infants, i després s’elaborarà un projecte.

El personal de l'Àrea de Serveis municipals també ha fet una prova de neteja de superfície a la via pública, per tal de valorar-ne l’eficàcia. Per a fer-ho, s’ha aplicat un producte específic en una zona del carrer d’Avall i seguidament ha passat la màquina netejadora. A partir dels resultats que s’obtinguin, es valorarà la seva aplicació en més zones.

Una altra de les accions que s’ha dut a terme és la reparació d’una fuita d’aigua al parc del Reial. Igualment, s’ha arreglat el grup de bombeig de reg de la zona de l’Escola Mont-roig.

D’altra banda, també s’ha posat de manifest la necessitat de millorar els escocells d’alguns arbres de la ciutat, els quals han sobrepassat l’espai amb les arrels, aixecant al seu torn el paviment i les voreres.

Finalment, s’ha contractat una empresa per a fer la neteja i desinfecció de la terrassa on estan situats els aparells d’aire condicionat de la Biblioteca Margarida de Montferrat, per a poder posar en marxa el sistema de climatització, ja que la presència d’excrements d’aus l’havia col·lapsat.   

Infolleida