Bernat Solé visita Bellcaire d’Urgell

21/09/2022

El delegat del Govern a Lleida, Bernat Solé, s’ha reunit avui a Bellcaire d’Urgell amb l’alcalde, Jaume Montfort, i l’equip de govern municipal per tractar de diversos projectes en què treballa el consistori.

 

Acabada la reunió, han visitat la plaça 1 d’Octubre, que serà urbanitzada amb la renovació de l’enllumenat, la plantació d’arbres, la delimitació de les places d’aparcament i la instal·lació de dos punts de recàrrega de vehicles elèctrics. L’actuació, amb un pressupost final de 230.000 euros, compta amb una subvenció a través del Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya de 120.000. La licitació es farà en breu i es preveu l’inici de les obres abans d’acabar l’any.

 

Posteriorment, Solé i Montfort han visitat les instal·lacions de les piscines municipals, que el consistori té previst arranjar, amb nou sistema de cloració inclòs, de cara a l’estiu vinent. Per a aquesta actuació, pressupostada en 170.000 euros, el municipi sol·licitarà ajut per al finançament a través del Pla d'Inversions del Consell Català de l’Esport.

Infolleida