Uns 400 participants en la 10 edició de la cursa de la Vaca de Vallfogona de Balaguer

18/09/2023

La prova ha comptat amb un circuit de 10 kilòmetres, un de 5 kilòmetres i una caminada

Aquest diumenge 17 de setembre, Vallfogona de Balaguer celebrava la 10a edició de la Cursa de Vaca, una prova que ha comtat amb 2 circuits, un de 10 kilòmetres, anomenat la Cursa de la Vaca, i una altre de 5 kilòmetres, anomenat la Cursa de la Vedella. La prova també comptava amb una caminada.

L’organització valorava “molt positivament la jornada” i afegia que “ estem molt contents perqué any rere any tanquem inscripcions abans de la celebració de la prova”.


Els participants han pogut gaudir de 2 avituallaments durant la cursa i a l’arribada a meta tenien refrescos, kombucha, entrepans de llonganissa, fruita, etc.


En la Cursa de la Vaca, la de 10 kilòmetres, el guanyador ha estat Jordi Trepats amb un temps de 35 minuts i 36 segons, seguit de Juanma Fernández i Marc Martínez.


Pel que fa a la categoria femenina, la primera en creuar la línea de meta ha estat Elisa Lladós, amb un temps de 42 minuts i 48 segons, seguida de Gemma Anguera i Raki Garsaball.


En la Cursa de la Vedella, la de 5 kilòmetres, el primer en arribar ha estat Sancho Ayala, amb un temps de 17 minuts i 9 segons, seguit d’Òscar Aran i Jordi Camats.


En la categoria femenina, la guanyadora ha estat Laura Pallejà, amb un temps de 21 minurs i 10 segons, seguida de Clàudia Pinós i Mª Carme Altisent.
Infolleida