Térmens ja ho té tot preparat per la 37a Cursa de la Diada

07/09/2023

Uns 450 atletes faran tremolar els carrers i camins de la població, per reeditar la Diada atlètica més antiga de Catalunya i amb ganes de córrer molt

Atletes amb un bon palmarés com Ricard Pastó  ( campió de Catalunya de Mitja Marató 2018), Xavi Tomasa (Campió de Catalunya de Marató), Lamin Bah (guanyador Mitja Marató de Mollerussa 2021), Angel Martinez (recordman de Catalunya de Marató M-45), entre altres.

 

Amb dones Núria Tilló ( Guanyadora de la Mitja de Marató a Lleida i Mollerussa),la Rosa Mari Carulla, incombustible guanyadora de la Lliga Ponent i Núria Ribalta (Campiona d'Espanya de duatló de categoria el 2019).

 

Les inscripcions han quedat  tancades  i l'oganització presenta la seva samarreta conmemorativa de la marca Tuga Active Wear. Si l'any passat des de l'organització es feia un crit a la Pau, aquest 2023 es juga amb motius de codis matemàtics resolent per resoldre els problemes del dia a dia. Després d'un treball molt científic s'arriba a constatar que "Córrer és la solució"

Amb un to reivindicatiu també es promocionarà els productes de la terra entre els participants.

 

La Cursa reeditarà també la proba Ekiden de 10 km (una forma de compartir la cursa amb parella), el XXVIII Campionat de Policies i Bombers Terres de Ponent i la Caminada q ja arriba s la seva XXa edició.

 

Tot això es possible gràcies a l'ajuntament de Térmens, a tots  col.laboradors i els voluntaris que any rera any hi son presents.

Infolleida