Remei Capitan, impulsora d’Agraïments, ofereix dues xerrades sota el títol ‘Hi ha algú? El dol, la mort i els comiats’

27/02/2024

La primera tindrà lloc el 14 de març a les 17.30 hores a la sala Polivalent del Bar ‘el Centro’ de Castelló de Farfanya i està organitzada per l’associació de jubilats La Humanitària

L’especialista en acompanyament al dol i impulsora de l’empresa ‘Agraïments’, Remei Capitan, oferirà dues xerrades amb el títol ‘Hi ha algú? El dol, la mort i els comiats’. La primera d’elles serà el  pròxim dijous 14 de març a les 17.30 hores a la sala Polivalent del Bar ‘el Centro’ de Castelló de Farfanya. L’acte està organitzat per l’associació de jubilats la Humanitària.
 
La segona tindrà lloc el dissabte 23 de març a la mateixa hora al Casal Germanor de Camarasa, en un acte gestionat per l’ajuntament de la localitat.  A les seves xerrades, Capitan aborda la importància de la cerimònia de comiat per facilitar el dol i els rituals vinculats. Els assistents poden compartir les seves experiències al voltant d’aquesta temàtica. A més, l’especialista convida els participants a què parlin sobre la seva mateixa mort, com els agradaria que fos el seu comiat i de quina manera es pot ajudar a la família a què es pugui respectar la darrera voluntat del difunt amb una cerimònia personalitzada.
 
Remei Capitan és especialista en acompanyament al dol (postgrau en Acompanyament al dol per la Universitat de Lleida UdL) i actualment està cursant l’últim curs del Màster de Dol per l'Institut IPIR de la Universitat de Barcelona.
Infolleida. FOTO: Anna Calafell