Punt final als Campionats de Catalunya Universitaris

27/06/2023

El president en funcions de la Diputació de Lleida ho ha dit durant l’acte de cloenda dels Campionats de Catalunya Universitaris 2023 que ha tingut lloc a la Sala d’Actes del Rectorat de la UdL

El president en funcions de la Diputació de Lleida, Joan Talarn; el vicerector de Cultura i Extensió Universitària, Joan Busqueta, i la representant territorial de l’Esport a Lleida, l’Alt Pirineu i l’Aran, Lourdes Ravetllat, han participat aquest dimarts en l’acte de cloenda dels Campionats de Catalunya Universitaris 2023 que ha tingut lloc a la Sala d’Actes del Rectorat de la UdL.

 

Joan Talarn ha valorat “molt positivament tot allò que serveixi per fomentar una visió global del nostre territori. De la mateixa manera que aquesta visió global la volem aplicar a d’altres àmbits, com és l’esport, massa vegades reduït el seu impacte social a l’esport d’elit”. En aquest sentit, ha assenyalat l’aposta de la Diputació per l’esport de base, femení i inclusiu, i ha recordat que “fomentar l’esport de base és educar en valors”, que el foment de l’esport femení ajuda a “trencar la concepció patriarcal de la societat”, i que “el foment de l’esport inclusiu és ajudar a mostrar una societat sencera”.

 

Talarn ha finalitza la seva intervenció mostrant el convenciment que “tots aquests valors els compartiu també els que practiqueu esport universitari, ja que sou la baula necessària per expandir aquests principis molt més enllà dels espais naturals de la pràctica esportiva”.

 

Durant l’acte s’han fet els lliuraments de reconeixements a institucions i entitats i a persones pel seu suport i promoció de l’Esport Català Universitari; als millors esportistes i a les seleccions universitàries.

Infolleida