Pedalar damunt l’aigua, una nova experiència

24/06/2023

Oferir una nova activitat a la natura, aquest és un dels objectius de l’Oriol, un jove d’Àger, que ha impulsat l’empresa Bi Trip Aventura. I quina és la proposta que ofereix aquesta empresa? Les bicicletes aquàtiques, una activitat per a tots els públics que, des d’aquest cap de setmana, es pot gaudir al pantà de Cellers 

Té manillar i pedals, però no és una bicicleta qualsevol. I esque enlloc de rodes té una plataforma aquàtica. Es tracta de les bicicletes aquàtiques, una nova proposta d’aventura aquàtica que l’empresa Bi Trip ha portat fins al pantà de Cellers.

 

L’activitat és apta per tots els públics, si bé cal complir una mesura mínima per tal de poder conduir-la amb els pedals. Tot i això, des de l’empresa ja s’han pensat en alternatives per a tota la família.

 

Així, a partir d’aquest cap de setmana visitants ja poden gaudir d’una nova experiència aquàtica en aquest punt de Cellers. Des de Bi Trip, a més a més, no descarten realitzar altres activitats amb les bicicletes aquàtiques al llarg de l’estiu.

Ariadna Sanchez Ber